Λυκίσκος

Καλήν εσπέραν άρχοντες! Άρχοντες… τρόπος του λέγειν, γιατί αν είμασταν θα είχαμε περισσότερα λεφτά. Επειδή δεν έχουμε και δεν μπορούμε να ξοδέψουμε πολλά, επιλέγουμε ποιοτικά και οικονομικά.

Σε έναν από τους πολυπερπατημένους πεζόδρομους της Πάτρας, όπως αυτόν της Γεροκωστοπούλου, ένα φιλόξενο μαγαζάκι περιμένει να μας σερβίρει από καφέ μέχρι ποτό. Ο Λυκίσκος κάθε Παρασκευή και Σάββατο μας προσφέρει ζωντανή μουσική από φοιτητές που αγαπούν το τραγούδι και την παρέα.

Στο κλίμα αυτό δοκιμάσαμε ποικιλία ορεκτικών, τυροπιτάκια και σαλάτες που θα μας άνοιξαν την όρεξη και ικανοποίησαν την τσέπη μας καθώς οι τιμές κυμαίνονται στα 3-5€. Ποικιλία ορεκτικών με σως ντιπ, τυροπιτάκια, κρουτον, λουκανικάκια, πατάτες, μπιφτεκάκια, τυροκροκέτες, ψωμί με πάστα σπεσιαλιτέ του καταστήματος που συνεχώς τιμάμε!!!

Στη συνέχεια επιτρέψαμε στο στομαχάκι μας να ευχαριστηθεί με πολίτικο κεμπάπ, φιλέτο κοτόπουλο σχάρας, σνίτσελ κοτόπολο γεμιστό, σουβλάκια χοιρινά και μπεκρή μεζέ. Μπεκρή μεζέ και νηφάλιοι φοιτητές δεν πάνε μαζί. Συνοδέψαμε τα πιάτα μας με μπύρα βαρελίσια και χύμα κρασάκι. Όλες οι τιμές στα ποτά ξεκινούν από τα 2.5€ και δεν ξεπερνούν τα 5€. Patras out σου λεω και ξερό ψωμί… 

Τι μας άρεσε: τα πιάτα είναι πολύ γευστικά και άκρως χορταστικά ( θα ξαναφάμε). Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά για να διασκεδάσουμε. Με 7€ μέση τιμή θα φάμε , θα πιούμε και θα έχουμε και ζωντανή μουσική συνοδία.

Τι μας χάλασε: το φούσκωμα και το βάρος που νιώσαμε μετά από τόσα πιάτα. Υπάρχει δυσκολία κίνησης αλλά χαλάλι!!! :ρ

Στο Φινάλε: προτείνουμε να πάτε για μεζέδες με παρέα και να έχετε έτοιμες παραγγελιές για τους τραγουδιστές! Οικονομική πρόταση για διασκέδαση από ένα νέο ανερχόμενο μαγαζί στο κέντρο της Πάτρας. 

Μετά από εδώ σίγουρα θα νιώσετε άρχοντες! 

Καλή σας όρεξη! 

Λυκίσκος @Facebook
By ΕΛeΝΗ