Locale


Cupcakes: Αν και η καταγωγή τους παραμένει άγνωστη, συνταγές για cupcakes βρίσκουμε τυπωμένες σε βιβλία μαγειρικής, τουλάχιστον από τα τέλη του 18ου αιώνα. Συγκεκριμένα, την πρώτη αναφορά σε cupcake τη βρίσκουμε πίσω στο 1796 στο βιβλίο ‘American Cookery’ της Amelia Simms όπου έχει καταγραφεί η συνταγή για «κέικ το οποίο ψήνεται σε μικρές φορμίτσες» και μπλα μπλα μπλα μπλου.

Το ξέρω πως τρέχεις να ανοίξεις βιβλία και να τα φτιάξεις αλλά με μόνο 2.50€ θα δοκιμάσεις λαχταριστά Cupcakes στο νέο Locale που περιμένει να σε φιλοξενίσει με πολύ οικείο και ζεστό περιβάλλον στην οδό Αράτου 8, δίπλα στην πλ. Όλγας.

Καλά καλά… δεν είσαι τόσο της αμερικανιάς γι’αυτό να πας στο κατάστημα που σερβίρει υπέροχα φαγητά με 4.50€ (και το πιάτο γεμάτο!). Η κυρία Μαρία έχει να σου προτείνει παρέα με ένα χαμόγελο. Δοκίμασε τάρτα λαχανικών και cheesecake… άκουσε με…

Και επειδή είμαστε φοιτητές, δεν έχουμε λεφτά και γενικά βαριόμαστε το διάβασμα θέλω να σε ενημερώσω πως θα πιείς καφέ από 1.30-2.30€ και με το laptop σου παρέα θα ανέβεις στον διαμορφωμένο χώρο για να διαβάσεις ή να μελετήσεις το facebook ή το twitter :ρ.

Εμείς πάντως το αγαπήσαμε! Πήγαμε και θα ξαναπάμε! Αγαπήστε το κι εσείς μπας και με προσλάβουν να δοκιμάζω… ε.. να δουλέψω εννοώ :)

Τι μας άρεσε: Οι χαμηλές τιμές σε αναψυκτικά, καφέδες, μπύρες, ροφήματα και τα νόστιμα φαγητά και τα αγαπημένα μας κέικ.

Τι μας χάλασε: Θέλουμε την κυρία Μαίρη που φτιάχνει τα γλυκά στην κουζίνα της σχολής!

Στο Φινάλε: Αν δε σε γεμίζει η πρόταση μου, πήγαινε με την παρέα σου και θα δεις ότι θα βρεις ένα κομμάτι σου εκεί!

By ΕλeΝΗ μYλwn@